Purtător de cuvânt al PSD, fost consilier USR, surprins că viziona filme porno. Cum s-a dat de gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ceacât. FOTO Arhivă personală / Sorin Ceacâr
Sorin Ceacât. FOTO Arhivă personală / Sorin Ceacâr

Sorin Ceacâr, actual purtător de cuvânt al PSD Sector 4 şi fost consilier al USR, a devenit viral pe Facebook după într-un print screen de la o postare a sa a putut fi observat faptul că avea deschis un site de filme poro şi unul de pariuri.

„Într-o postare a lui Ceacâr, în care acesta anunţa că se vor ridica maşinile care parchează pe locul de reşedinţă, acesta a folosit un print-screen pe care se vedea ce alte site-uri sunt deschise în computerul său. Unul era de filme pono şi altul de pariuri”, notează Newsweek.

Sorin Ceacâr e acum purtător de cuvânt al PSD, după ce în trecut a fost consilier USR şi unul dintre susţinătorii lui Antonio Andruşceac, care dorea să candideze la primăria Sectorului 4, dar care acum a ajuns deputat AUR. 

„Începând de azi se vor ridica maşinile ce parchează pe locurile de reşedinţă. Deci aviz celor care parhcează pe locurile plătite. pentru a evita ridicarea şi plata amenzii, lăsaţi-vă numărul (n.r.- de) telefonul în parbriz!”, era mesajul lui Ceacâr, însoţit de fotografia buclucaşă.

Postare Sorin Ceacar FOTO Captură Newsweek

Sursă foto: Captură Newsweek

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite