Piedone: Un condamnat, un divorţat îndrăzneşte să rostească „integritate“. Vă cer demisia, domnule Dragnea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4 FOTO Arhiva Adevărul
Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4 FOTO Arhiva Adevărul

Fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a lansat un atac la adresa preşedintelui PSD Liviu Dragnea, pe care îl acuză că îi sabotează candidatura pentru că are votanţi mai mulţi. Piedone îl numeşte „ţăran“ pe Dragnea, arătând că în PSD de adăpostesc mai mulţi interlopi.

„Ţăranului nu îi mai plac bombonicile, vrea savarine proaspete cu multă frişcă, iar în lipsă de linguriţă să vadă şi adversarul lui politic bărbăţia, după mustăţile lui şi el, el exemplu de moralitate? Un condamnat, un divorţat, îndrăzneşte să rostească cuvântul integritate, eu spun în continuare că nu are nicio vină, dar respectăm sau nu în România hotărîrile judecătoreşti. Aşa că ia coasa şi mai bate-o puţin, că nu mai taie bine şi dă o brazdă la tine în partid, că ai destui interlopi şi bărbaţi-fete mari cu himenul cusut, pe post de candidaţi la primării“, scrie Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Piedone îi cere demisia lui Dragnea din partid.  „Eu mă supun majorităţii publice. Din păcate pentru dumneavoastră, susţinători si simpatizanţi, va supuneţi doar castei de partid care vrea doar să isi protejeze interesele ei. Exemplu stă în susţinerea necondiţionată a candidatului PSD la Sectorul 4, şi permiteţi-mi să nu îi rostesc numele, pentru că l-am uitat deja, dar la fel ca şi mulţi alţi candidaţi ai PSD din România, creaţi după chipul şi asemănarea dumneavoastră, un penal care acuzaţi prin interpuşi posibili viitori penali, vă cer eu care încă mă bucur de prezumţia de nevinovăţie şi susţinut de o mare parte a oamenilor pe care dumneavoastră trebuia să îi reprezentaţi, acei sociali-democraţi pe care astăzi i-aţi uitat pentru aşa zisele interese de partid, vă cer astăzi public demisia şi tot de astăzi vă anunţ că îmi voi aduce aminte public de cei 24 de ani petrecuţi în administraţia publică şi în foaierele partidelor aşa zise social-liberale“, a mai spus fostul edil.

Piedone a amintit şid e execuţia lui Valeriu Zgonea, exclus ieri din PSD. „Ce aţi făcut astăzi domnule preşedinte Dragnea cu excluderea domnului Zgonea mă face să înţeleg şi ce se întîmplă cu mine un om simplu fără condamnări, fără trimiteri în judecată (momentan), dar încă un om liber. Credeţi că partidul în care am crescut şi am slujit doctrina social-democrată vă va ierta vreodată? Scuze doamnelor dumneavoastră din partid şi doamnei candidat PSD la Primăria Bucureşti. Le simpatizez şi le respect“, a mai spus fostul edil.

„PS. Si, ca sa vorbim între doi ţărani, un moldovean si un teleormănean, parafrazez din versurile Baladei Mioriţa: Că l-apus de soare vor vor sa mi-l omoare pe cel moldovean, ca are votanţi mai mulţi si oameni mai bărbaţi si prieteni învătaţi, si Dragnea tu sa nu îmi pui fluieraşi de soc de la tine... nu cinta cu foc, ci să mi pui fluieraşi de fag, dintre noi doi, pe mine oameni mă vor cânta cu drag. Vă Cer Demisia, domnule Dragnea!“, a conchis Piedone.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite