Orban, la aniversarea a 146 de ani de la înfiinţarea PNL: Suntem la guvernare şi suntem judecaţi pentru ceea ce facem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban FOTO Ludovic Orban / Facebook Ludovic Orban/ Facebook
Ludovic Orban FOTO Ludovic Orban / Facebook Ludovic Orban/ Facebook

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a fost prezent la ceremoniile de aniversarea a PNL, unde le-a urat „La mulţi ani” membrilor partidului, din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis. Orban a mai spus că partidul este judecat pentru ceea ce face la guvernare, motiv pentru care PNL trebuie să găsească „cele mai bune solutii pentru a fructifica oportunitatile imense pe care le are România”.

„M-a sunat în această dimineaţă domnul preşedinte Klaus Iohannis, care m-a rugat să transmit la mulţi ani, la mulţi ani Partidului Naţional Liberal, la mulţi ani fiecărui membru al partidului Naţional Liberal, success în activitate şi chiar dacă nu este prezent pentru că trebuie să participe la Consiliul European este alături de noi, evident pentru că să nu uităm Klaus Iohannis este preşedintele româniei, dar a fost înainte preşedintele Partidului Naţional Liberal”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban la aniversarea a 146 de ani de la înfiinţarea PNL. 

Liderul a mai spus că România are oportunităţi, iar partidul trebuie să găsească cele mai bune soluţii pentru a le fructifica. 

Suntem la guvernare si suntem judecati pentru ceea ce facem la guvernare pentru asta nu trebuie sa ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni si să fim cu faţa la oameni, la nevoile lor, să fim permanent mobilizati să găsim cele mai bune solutii pentru a fructifica oportunitatile imense pe care le are România. Următorii 10 ani sunt ani vitali pentru evoluţia ulterioaraă a României. Avem nişte oportunităţi cum rar am mai avut în istorie, de la resursele care sunt puse la dispoziţia României până la mişcările de plăci tectonice din politica mondială. avem extrem de multe oportunităţi pe care trebuie să le valorificăm. Trebuie să avem inteligenţa, seriozitatea şi mai ales capacitatea de efort necesară pentru a putea valorifica aceste oportunităţi.(...)Suntem un popor inteligent, un popor inovativ, un popor care a avut capacitatea de a trece prin incercări grele si de a rezista acestor incercari si de a-si continua destinul”, a mai spus liderul PNL. 

Preşedintele PNL şi-a încheiat discursul cu un citat despre care spune ca l-a marcat in viata sa publica. Orban a transmis şi că „cea mai bună caracterizare ca politician şi om de stat cred că se regăseşte în sfatul pe care I l-a dat lui Ionel Brătianu mărturisit de Ionel Brătianu într-o emoţionantă întâlnire cu fruntaşii transilvăneni: Lucrează cu capul în împrejurările zilnice, dar lucrează cu inima în împrejurările mari”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite