Iohannis: Mâine promulg legile referitoare la OUG 13 şi OUG 14 şi avem întrunite condiţiile pentru normalizarea situaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că vineri va promulga legile de respingere a OUG 13 şi de aprobare a OUG 14 şi i-a spus premierului Grindeanu că astfel sunt întrunite ”toate condiţiile pentru a trece la normalizarea situaţiei”.

”Am constatat acum, înainte să ajung în Sala Unirii, că mi-au parvenit de la Parlament două legi: legea de respingere a OUG 13 şi de aprobare a OUG 14. Voi promulga aceste legi mâine şi atunci avem întrunite toate condiţiile pentru a trece, domnule prim-ministru, la normalizarea situaţiei”, i-a spus preşedintele Klaus Iohannis premierului Sorin Grindeanu, la ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniştri.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 292 de voturi "pentru" şi o abţinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogată OUG 13, precum şi Legea de respingere a OUG 13, care a întrunit 291 de voturi "pentru" şi trei abţineri.

Din sală a lipsit de la vot preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şedinţa de plen fiind condusă de vicepreşedintele Petru Vlase.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite