Elek Levente: USR iese din referendum mai întărită, mai puternică. Dacă ar fi după mine, aş face un apel ca Nicuşor Dan să revină în partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul interimar al USR, Elek Levente. Inquam Photos
Liderul interimar al USR, Elek Levente. Inquam Photos

Preşedintele interimar al USR, Eleke Levente, a declarat, luni, că formaţiunea iese mai „întărită, mai puternică“, în urma referendumului în care s-a decis dacă USR va avea o poziţie oficială sau nu pe tema iniţiativei cetăţeneşti privind reviziuirea Constituţiei. De asemenea, acesta susţine că ar fi indicat un apel adresat lui Nicuşor Dan pentru ca fostul lider să revină în partid.

„Acest referendum a fost un exerciţiu democratic, unic în România. USR este mai întărită, mai puternică. Nu există în acest exerciţiu învinşi şi învingători. Trebuie să ne aşezăm toâţi la aceeaşi masă şi să continuăm ce avem de făcut“, a declarat liderul interimar al formaţiunii, Elek Levente. 

Acesta a punctat faptul că USR se întâlneşte într-o şedinţă extraodinară a Biroului Naţional, în care vor fi stabiliţi paşii următori privind viitorul partidului, inclusiv data congresului. 

Întrebat dacă a luat legătura cu Nicuşor Dan. Levente a precizat faptul că nu a reuţit să vorbească cu fostul preşeidnte: „Am încercat să iau legătura cu el. Nu răspunde la telefon“. Mai mult, acesta a punctat şi faptul că Dan ar trebui să revină în partid. „Dacă ar fi după mine, aş face un apel ca el să revină în partid“, a mai spus Levente.  

Nu în ultimul rând, liderul interimar nu a vrut să se pronunţe clar asupra posibilităţii ca Nicuşor Dan să plece din partid împreună cu mai mulţi membri. „Nici nu vreau să mă gândesc la asta. Trebuie să mergem înainte fie că ne convine sau nu“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite