Congres PSD. Nicolae Bănicioiu, primul candidat pentru funcţia de preşedinte executiv. Ce mesaj are pentru colegii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Ponta, candidează pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, acesta fiind primul social-democrat intrat în luptă pentru poziţia deţinută în prezent de Niculae Bădălău.

„Am venit să anunţ conducerea partidului că îmi depun candidatura pentru poziţia de preşedinte executiv al PSD.”, a spus Bănicioiu la Antena 3.

Întrebat ce părere are Liviu Dragnea despre acest lucru, fostul ministru a răspuns: „Domnul Dragnea cred că are o părere foarte bună. Nu văd de ce nu ar avea o părere foarte bună. Suntem colegi vechi de partid. Ca să vă spun despre mine, sunt membru din 2004, de la organizaţia de tineret am trecut prin toate etapele, şi cred că nu are cineva dubiu că nu aş fi membru PSD. Revenind la motivul meu pentru care candidez, este acela că aş dori ca PSD-ul să răspundă tuturor întrebărilor din societatea românească”. 

De altfel, Nicolae Bănicioiu a fost în trecut şi deputat de Teleorman, în perioada înc are Dragnea era la şefia CJ Teleorman. 

Candidaturile pentru funcţiile de vicepreşedinte şi preşedinte executiv vor putea fi depuse până joi la ora 16.00. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite