Barna, mesaj omagial la patru ani de la Colectiv: O pierdere care nu va fi uitată. Voi face tot ce îmi să în putinţă pentru a se face dreptate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna FOTO Mediafax
Dan Barna FOTO Mediafax

Preşedintele USR Dan Barna a transmis miercuri dimineaţă un mesaj omagial în contextul împlinirii a patru ani de la tragedia de la clubul Colectiv. Acesta aminteşte de o apropiată care şi-a pierdut viaţa în urma incendiului şi subliniază că „voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a se face dreptate”.

„Pentru mine, Colectiv înseamnă o pierdere care nu va fi uitată. Înseamnă prieteni şi familii care învaţă să se vindece şi la patru ani distanţă. Tinerilor, care încă mai poartă amprenta lui 30 octombrie pe trupurile lor, le transmit că voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a se face dreptate. Sunteţi cu toţii în gândurile mele”, a transmis liderul USR Dan Barna.

Miercuri dimineaţă şi premierul demis Viorica Dăncilă a transmis un mesaj în care subliniază că tragedia de la Colectiv reprezintă „simbolul unei profunde dureri naţionale” şi că rămâne o lecţie grea în memoria românilor „şi cere implicit un simţ de răspundere şi vigilenţă din partea tuturor”.

Aceasta a adăugat apoi că „este nevoie să deschidem ochii şi să recunoaştem când lucrurile nu funcţionează”, şi că instituţiile şi autorităţile statului, forţele politice şi societatea civilă trebuie să invervină cât mai rapid împotriva actelor care pun în pericol siguranţa oamenilor.

Klaus Iohannis, omagiu pentru victimele de la Colectiv. Şeful Statului va depune o coroană de flori în faţa clubului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite