Barna: Îmi asum ca viitor preşedinte al României să declanşez alegeri anticipate. Guvernul Dăncilă nu mai are nicio legitimitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Barna, lider al USR şi candidat la prezidenţiale, a declarat, luni, că din poziţia de „viitor preşedinte al României“ va declanşa alegeri anticipate şi că formaţiunea pe care o repreinztă nu poate lucru cu un guvern din care fac parte cei care au fost la putere în ultimii trei ani.

„Oamenii ne spun nu doar să le promitem, dar şi să facem.Oamenii ne spun că nu putem să facem lucruri noi cu actualul Guvern.  România are nevoie de un Guvern de tranziţie. Soluţia e să ne întoarcem la popor. Trebuie alegeri anticipate“, a declarat Dan Barna, într-o conferinţă de presă. 

Candidatul USR-PLUS la prezidenţiale se vede deja instalat la Palatul Cotroceni şi susţine că el, din poziţia de preşedinte, va declanşa anticipatele.„ Imediat după prezidenţialele aceste alegeri ar putea avea loc. Îmi asum ca viitor preşedinte al României să declanşez alegeri anticipate. Guvernul Dăncilă nu mai are nicio legitimitate. 

Azi cerem Guvernului să vină în Parlament“, a mai afirmat Barna. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite