Alfred Simonis critică campania de informare pentru vaccinare: Premierul nu este Alain Delon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alfred Simonis FOTO Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD / Facebook
Alfred Simonis FOTO Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD / Facebook

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, critică campania de vaccinaree şi apariţia premierului în mesajele video realizate pentru noua campanie de vaccinare promovată de Guvern. „Mi se pare o calitate scăzută, un demers rupt de realitate”, a spus liderul la RFI. Simonis este de părere că Guvernul a abandonat complet mediul rural.

În opinia liderului, calitatea mesajelor video realizate pentru noua campanie de vaccinare este scăzută şi reprezintă „un demers rupt de realitate”. 

”În calitate de om politic, dar şi de cetăţean, orice demers în susţinerea vaccinării şi pentru a convinge populaţia să se vaccineze este unul binevenit. Asta ca principiu. Dacă vorbim de calitatea acestor spoturi sau dacă eu cred că finalitatea lor va duce la ceva bun, nu cred asta. Mi se pare o calitate scăzută, un demers rupt de realitate, pentru că cei care au dorit s-au vaccinat până acum şi de-abia acum începe greul, mai ales în mediul rural, care a fost abandonat complet de Guvern”, a spus liderul deputaţilor PSD la RFI. 

Liderul deputaţilor PSD ironizează apariţia premierului într-un clip de promovare a vaccinării anti-Covid, spunând că nu ştie cât de important este „să bei cafea cu prietenii” şi că important este „să-ţi vezi familia în siguranţă”. 

”Eu nu cred că clipuri cu premierul României, care, să mă ierte Dumnezeu, dar nu este Alain Delon, clipuri în care apare dânsul şi ne explică, nu ştiu, cât de bine şi cât de important e să bei cafea cu prietenii şi e important să-ţi vezi familia în siguranţă, să mergi la şcoală în siguranţă, să mergi la un concert în siguranţă, toate lucrurile acestea sunt foarte importante, însă nu mă convinge pe mine premierul dacă spune că e important să fie aşa”, a mai spus liderul. 

Premierul Florin Cîţu a anunţat lansarea unei campanii de comunicare pentru vaccinarea împotriva COVID-19, bazată pe o abordare personală şi pe emoţie. Şeful Executivului a mai spus că va fi introdusă şi întrebarea „ce conţine vaccinul?”.

Cum arată spoturile Guvernului pentru campania de vaccinare anti-COVID. Cîţu a lansat şi o provocare VIDEO

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite