Şerban Nicolae: Sunt dispus să retrag amendamentele la legea graţierii, nu am ambiţii personale. Eu nu am propus să fie graţiaţi corupţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae. FOTO Inquam Photos
Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae. FOTO Inquam Photos

Liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, a declarat, luni, că e dispus să -şi retragă amendamentele controversate la Legea graţierii. Acesta a subliniat că nu a propus „să fie graţiaţi corupţii“ cu toate că propunerile sale fix asta vizau: graţierea mai multor fapte de corupţie, după cum arată amendamentele depuse la Comisia juridică a Senatului.

„Din punctul meu de vedere, o să prezentăm (n.r.-în dezbateri ale partidului) toate datele. Eu nu am nicio miză personală. Nu am făcut un amendament pentru a graţia corupţii. Nu e niciun fel de ambiţie. Sunt dispus oricând să retrag amendamentele“ a declarat liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, cel care e şi preşedintele Comisiei juridice din Senat.  

Nicolae a punctat faptul că societatea civilă şi presa au spus „foarte multe minciuni“ despre el şi iniţiativele sale. De asemenea, acesta s-a referit şi la solicitarea liderului PSD, Liviu Dragnea, de a retrage amendamentele.  „(N.r.- Liviu Dragnea) A spus  că din punctul luid e vedere nu există un motiv pentur a excepta de la graţiere pe cei pe care i-am menţionat. E punctul său de vedere. Acest lucru face însă obiecul unei dezbateri, a precizat Şerban Nicolae. 

Liviu Dragnea anunţase anterior că a vorbit cu Şerban Nicolae şi acesta din urmă e dispus să retragă amendamentele controversate la Legea graţierii. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite