Trei suspecţi reţinuţi după percheziţiile din 11 judeţe şi Capitală, în cazul de evaziune fiscală şi spălare de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei suspecţi au fost reţinuţi de către poliţiştii din judeţul Mureş, în urma celor 38 de percheziţii care au avut loc în 11 judeţe şi în Bucureşti, într-un caz de evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu total de aproape 6,5 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat, trei bărbaţi din judeţele Mureş şi Vaslui au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după percheziţiile care au avut loc miercuri.

Cei trei sunt administratori ai unei firme şi sunt acuzaţi că au comis înşelăciuni prin intermediul societăţii comerciale. Aceştia sunt bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale şi ordine publică din Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş au descins la 38 de adrese, vizând persoane şi firme din judeţele Mureş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Vaslui şi din Bucureşti.

„Pentru realizarea activităţii infracţionale, administratorul de fapt al societăţii din judeţul Mureş a intermediat cesionarea firmei, pe numele unei persoane interpuse, după care a procedat la contactarea mai multor <<clienţi>> cărora, contra unui comision prestabilit, le-a furnizat facturi fiscale care reflectau diverse operaţiuni fictive”, precizează comunicatul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite