Românii se laudă că stau acasă, dar au umplut parcurile. Poliţia Română: „Păcat că #StaiAcasă rămâne doar la nivel de hashtag“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/Politia Romana
FOTO Facebook/Politia Romana

În ciuda stării de urgenţă decretată pe fondul pandemiei de coronavirus şi al avertizărilor repetate formulate de autorităţi ca oamenii să stea în casă, mulţi români au ieşit sâmbătă, 21 martie, la plimbare pe stradă sau prin marile parcuri ale Capitalei.

Vremea frumoasă a scos multă lume din case, sâmbătă, în ciuda avertismentelor autorităţilor privind riscul infectării cu noul coronavirus. Echipaje ale Poliţiei şi ale Poliţiei locale i-au întâmpinat pe oamenii adunaţi la plimbare pe stradă sau prin parcurile bucureştene şi le-au retransmis recomandarea să rămână în case.

GALERIE FOTO

„Când #StaiAcasă rămâne doar la nivelul de hashtag. Păcat!“, a scris Poliţia Română pe Facebook, publicând şi mai multe imagini cu grupuri de oameni ieşiţi în parc.

„Începând de vineri, Directia Generala de Politie Locala şi Control a Municipiului Bucuresti a declanşat, în marile parcuri ale Capitalei, o acţiune de informare cu privire la măsurile de urgenţă adoptate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Astfel, efective sporite ale Direcţiei de Ordine Publică din cadrul D.G.P.L.C.M.B. vor avea - pe lângă misiunile obişnuite - rolul de a-i informa pe bucureşteni cu privire la riscurile epidemiei COVID. Totodată, poliţiştii locali vor verifica şi modul în care reprezentanţii locaţiilor de alimentaţie publică ce desfăşoară activităţi comerciale în marile parcuri bucureştene respectă interdicţiile impuse prin ordonanţa militară pentru prevenirea răspândirii COVID19”, transmite şi Poliţia Locală Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite