Peste 1000 de poliţişti mobilizaţi marţi pentru partida de fotbal România-Turcia. Meciul va aduce şi restricţii în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 1000 de poliţişti mobilizaţi pentru meciul de fotbal România-Turcia
Peste 1000 de poliţişti mobilizaţi pentru meciul de fotbal România-Turcia

Aproape 1.200 de poliţişti vor fi mobilizaţi marţi în ziua meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Turciei. Totodată, partida de marţi, de la ora 21.00, de pe Naţional Arena, va aduce şi restricţii în trafic, dar şi rute ocolitoare pentru şoferi.

Astfel, traficul rutier va fi restricţionat începând cu ora 15.00, gradual şi dacă situaţia va impune, până la defluirea totală a spectatorilor, pe strada Maior Coravu, între Şoseaua Mihai Bravu şi intrarea în Arena Naţională, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson, a anunţat, luni, Brigada Rutieră a Capitalei.

De asemenea, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe strada Vatra Luminoasă, între Şoseaua Mihai Bravu şi strada Pierre de Coubertin, pe strada Pierre de Coubertin, între Şoseaua Iancului şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în aceste tronsoane.

În aceste zone vor avea acces, în perioada restricţiilor de trafic, doar autovehiculele pentru situaţii de urgenţă şi cele de transportul RATB.

Accesul auto în incinta Arenei Naţionale se va face prin intrările dinspre Bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu.

Rute ocolitoare

În perioada restricţiilor de trafic, şoferii pot merge pe rutele ocolitoare Şoseaua Mihai Bravu - Şoseaua Iancului - Şoseaua Pantelimon; Bulevardul Unirii - Bulevardul Basarabia - Bulevardul Chişinău - Şoseaua Pantelimon.

Peste 1000 de poliţişti, la datorie în ziua meciului

Aproap 1.200 de poliţişti vor asigura ordinea cu ocazia partidei România - Turcia. Aceştia vor fi prezenţi în zonele Aeroportului Internaţional „Henri Coandă“ Bucureşti şi a Gării de Nord, la punctele de frontieră şi pe traseele de deplasare, în apropierea locurilor de cazare ale suporterilor, în zonele turistice şi de agrement, precum şi pe străzile care duc spre Arena Naţională, potrivit Poliţiei Române.

„Pentru ca participanţii la competiţia sportivă să se bucure în linişte de eveniment, în perioada 9-10 septembrie a.c., Poliţia Română va acţiona, suplimentar faţă de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, cu 175 de poliţişti de la rutieră, 738 de poliţişti de la structurile de ordine publică, 112 poliţişti de la transporturi şi 157 de poliţişti de la alte structuri“, potrivit Poliţiei Române.

Astfel, peste 100 de poliţişti vor acţiona pe traseele de deplasare din zonele de frontieră Giurgiu şi Constanţa, până în Bucureşti. În municipiul Bucureşti şi pe traseele de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, până la stadionul Naţional Arena, vor acţiona alţi aproape 1.100 de poliţişti.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite