Raluca Prună: În cazul Hexi Pharma există o aşteptare legitimă a publicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, luni, că în cazul Hexi Pharma există o aşteptare legitimă a publicului, iar ancheta trebuie făcută cu celeritate.

"Ancheta trebuie să se facă cu seriozitate, dar şi cu oarecare celeritate. Poate fiecare dintre noi a avut o rudă cu complicaţii în spital şi acum se întreabă. Ce pot să constat este că există o aşteptare legitimă ca ceva să se întâmple... că e albă sau neagră", a spus Prună, la Realitatea TV.

Ministrul Justiţiei a adăugat că reţinerea directoarei Hexi Pharma, Flori Dinu, nu a avut legătură cu şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

"Reţinerea nu a avut legătură cu CSAT, dacă cineva îşi mai poate imagina că astfel de măsuri se mai pot lua la comandă politică, în România anului 2016. Nu am nicio ezitare să spun: nu mai suntem în România anului 2004. În 2004 se făceau, există rapoarte", a mai spus Prună.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au stabilit, sâmbătă, măsura arestului la domiciliu pentru Flori Dinu, directorul general al companiei Hexi Pharma, acuzată de 128 de infracţiuni de înşelăciune, majoritatea în formă continuată şi de participare improprie la zădărnicirea combaterii bolilor.

Dinu a fost reţinută vineri seară de procurorii Parchetului ICCJ după ce a fost luată de poliţişti în baza unui mandat de aducere. Procurorii au început urmărirea penală şi împotriva lui Mihail Leva, directorul de producţie de profesie chimist de la Hexi Pharma. El va fi cercetat sub control judiciar.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite