Percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov într-un dosar privind infracţiuni la regimul materiilor explozive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii grupării ar fi achiziţionat din străinătate o cantitate însemnată de articole pirotehnice
Membrii grupării ar fi achiziţionat din străinătate o cantitate însemnată de articole pirotehnice

În această dimineaţă, poliţiştii bucureşteni pun în aplicare 10 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind constituirea unui grup infracţional organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni la regimul materiilor explozive.

„La această oră, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 10 percheziţii, în Bucureşti şi în judeţul Ilfov“, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Activităţile poliţiştilor sunt efectuate în cadrul unui dosar penal privind constituirea unui grup infracţional organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni la regimul materiilor explozive.

Potrivit informaţiilor oferite de Poliţia Română, în cursul anului 2017, membrii grupării ar fi achiziţionat din străinătate o cantitate însemnată de articole pirotehnice, pe care le comercilizează prin intermediul mai multor persoane.

Cei în cauză vor fi conduşi la sediul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru audieri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite