Patru bărbaţi care au lovit un om cu cuţitele, pumnii şi picioarele, reţinuţi pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut patru bărbaţi care ar fi urmărit în trafic un om, i-au acroşat acestuia maşina, apoi l-au lovit cu cuţitele, pumnii şi picioarele. Cei patru inculpaţi au fost reţinuţi pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii publice şi urmează să fie prezentaţi vineri Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit procurorilor, atacul, care s-a petrecut pe 20 iulie, pe Şoseaua Pantelimon din Capitală, în apropierea intersecţiei cu Bulevardul Chişinău, a venit pe fondul unui conflict pe care inculpaţii l-au avut cu victima în luna iunie 2015.

Concret, Petre-Orlando Ţuţu, Valentin-Gabriel Cociu, George Chelu-Prodescu şi Viorel Ţuţu l-au urmărit pe bărbat, iar, la un moment dat, au acroşat din spate autoturismul condus de acesta, împiedicându-i deplasarea, în contextul unui trafic rutier intens, arată news.ro.

Leziuni traumatice la nivelul capului şi al toracelui

Ulterior, trei dintre atacatori au alergat după bărbat şi l-au prins în dreptul imobilului cu numărul 245 de pe Şoseaua Pantelimon, unde l-au lovit  cu cuţitele, cu mânerele cuţitelor, cu pumnii şi cu picioarele, cu intenţia de a-i suprima viaţa, provocându-i multiple leziuni traumatice la nivelul capului şi al toracelui, inclusiv leziuni defensive la nivelul membrelor superioare, precizează procurorii.

Atacatorii au plecat apoi de la locul faptei cu ajutorul lui Viorel Ţuţu, care îi aştepta în maşină, în apropiere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite