Medicul Kasem Naser, esteticianul vedetelor, a fost jefuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chirurgul Kasem a devenit cunoscut mai ales după ce ar fi operat mai multe persoane publice
Chirurgul Kasem a devenit cunoscut mai ales după ce ar fi operat mai multe persoane publice

Medicul Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser, cunoscut şi ca „esteticianul vedetelor”, a fost prădat de hoţi. Locuinţa acestuia din Mogoşoaia a fost spartă în noaptea de marţi de miercuri. În acele momente, chirurgul nu se afla în locuinţa sa.

Potrivit unor surse din Poliţie, medicul ar fi lipsit de acasă între orele 23.00 şi 01.00, iar când s-a întors, a găsit urme de răvăşire şi a anunţat autorităţile.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Ilfov au început marţi noapte cercetările la faţa locului şi inventarierea bunurilor care au dispărut din casa medicului de origine palestiniană.

În noiembrie 2012, poliţiştii bucureşteni au percheziţionat locuinţele medicului Abu Bakr Kasem Mohd Jamil Naser şi ale contabilului acestuia.

În urma investigaţiilor în acel dosar, în care este cercetat pentru evaziune fiscală, anchetatorii au stabilit că, în 2011 şi 2012, medicul a operat, într-o sală închiriată la un centru medical, aproximativ 140 de femei, cărora le-a mărit sânii, printre acestea fiind şi cunoscutele fotomodele Laurette Atindehou şi Mădălina Pamfile.

Alte persoane publice care au apelat la medicul Kasem sunt Nicoleta Luciu şi Oana Zăvoranu.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Medicul estetician al Nicoletei Luciu şi al Mădălinei Pamfile, reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii de la Crimă Organizată

Kasem Abu Bakr, mediatizat după ce a implantat silicoane mai multor vedete din România, a fost reţinut de Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite