Ion Iliescu a fost externat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu / FOTO Adevărul
Ion Iliescu / FOTO Adevărul

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost externat astăzi după ce a fost operat de urgenţă, pe 1 aprilie, la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Intervenţia s-a încheiat cu succes, din spusele medicilor, iar fostul preşedinte se simte bine.

Ion Iliescu a fost operat la inimă, luni seară, la Institutul de Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Bucureşti, "cu un rezultat foarte bun", au anunţat atunci reprezentanţii unităţii medicale. Medicii spuneau că fostul preşedinte este în stare stabilă şi "în afara unui pericol imediat".

El a fost internat, pe 1 aprilie, pentru investigaţii amănunţite la inimă.  Iliescu s-a prezentat iniţial la spitalul Elias, unde merge lunar pentru controale medicale, iar medicii de aici au decis, în urma consultului, să îl transfere la Institutul C.C. Iliescu, pentru investigaţii suplimentare. 

„Ion Iliescu s-a prezentat luni, la ora 11.00, la spitalul nostru, pentru un control periodic, însă medicii au decis să-l transfere la C.C. Iliescu, pentru că prezenta o respiraţie greoaie, dispnee. Pentru siguranţa dumnealui s-a decis transferul. Nu era în stare gravă", a declarat presei Silvius Negoiţă, purtător de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Elias din Capitală.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite