Doi români, tată şi fiu, au murit după ce maşina în care se aflau a derapat şi a intrat sub roţile unui TIR, în Bulgaria VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură ecran
Foto: Captură ecran

Doi români, tată si fiu, au decedat, joi dimineaţa, în urma unui grav accident care s-a produs în Bulgaria, la graniţa cu România. Mama băiatului se afla şi ea în maşină, şi a reuşit să supravieţuiască impactului, dar starea sa este foarte gravă, conform publicaţiei blitz.bg

Accidentul s-a produs între Ruse şi Beala, în dreptul satului Volovo. Şoferul autoturismului din România a pierdut controlul volanului din pricina drumului acoperit cu gheaţă. A intrat pe contrasens unde a fost lovit în plin de un TIR încărcat cu 20 de tone de lăzi de bere, care circula regulamentar. În urma impactului, maşina românilor a fost aruncată într-un şant.

Tatăl, care se afla la volan, a fost aruncat din autoturism şi a murit pe loc. Fiul bărbatului, în vârstă de 25 de ani, a decedat şi el fiind strivit de maşina care a căzut peste el. Mama băiatului a fost transportată de urgenţă la spitalul din Ruse, şi se află în stare foarte gravă.

Şoferul TIR-ului, cetăţean bulgar, a intrat în stare de şoc după ce a realizat că doi oameni au murit. "Au intrat în mine. Nu a fost nicio cale să-i evit", a declarat bărbatul.

Poliţiştii anchetează acum cazul pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite