Cristian Boureanu, prima vizită la poliţie: „Stau aproape, mie îmi face plăcere. O să îmi văd de treabă şi de viaţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt eliberat din închisoare după ce a petrecut 2 luni în arest preventiv, fostul deputat s-a prezentat astăzi la secţia 20 de poliţie pentru a lua legătura cu ofiţerii care trebuie să îl supravegheze. Boureanu trebuie să se prezinte la secţie în fiecare zi, afară de week-end,şi să le comunice agenţilor în permanenţă ce face şi unde merge.

„M-am întâlnit cu un fost coleg pe care îl cunoşteam întâmplător”, a povestit Boureanu când a ieşit de la poliţie. „Cunoasteţi pe cineva care a fost chemat în fiecare zi? Stau aproape, mie îmi face plăcere. O să îmi văd de treabă şi de viaţă”, a conchis el, potrivit „Ştirile ProTV”.

Fostul deputat nu a vrut să dea detalii despre experienţa din spatele gratiilor, spunând că va discuta despre acest subiect când se termină cazul. El are şi interdicţia de a părăsi Capitala vreme de 60 de zile şi a fost averizat că orice încălcare a rigorilor controlului judiciar îl va trimite în spatele gratiilor.

Fostul deputat Cristian Boureanu a declarat, vineri, la ieşirea din arest după două luni de detenţie, că a fost o experienţă grea, precizând însă a avut condiţii "foarte civilizate". Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, vineri, plasarea sa sub control judiciar.

Eliberarea

"A fost greu, mulţumesc Laurei şi familiei că au fost alături de mine. Mulţumesc domnului avocat. A fost o experienţă grea. Cel mai greu e să fii departe de familie, să nu fii liber. Mulţumesc lui Dumnezeu că am avut putere să trecem peste asta", a declarat Cristian Boureanu.
 
Întrebat cum au fost condiţiile de detenţie, el a răspuns: "Foarte civilizate. Putem mulţumi şi guvernului norvegian pentru donaţiile făcute la arest".

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei în 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru ultraj. Cristian Boureanu este încarcerat acum la Penitenciarul Rahova, unde a fost mutat recent, din arestul Poliţiei Capitelei.

Boureanu a fost trimis de curând în judecată pentru scandalul din trafic, fiind acuzat de ultraj. Şi iubita sa va fi judecată pentru mărturie mincinoasă.


 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite