Concert Roger Waters. Peste 200 de jandarmi mobilizaţi miercuri pentru spectacol. Ce trebuie să ştie spectatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 200 de jandarmi mobilizaţi pentru concertul Roger Waters de miercuri   FOTO Jandarmeria Capitalei
Peste 200 de jandarmi mobilizaţi pentru concertul Roger Waters de miercuri   FOTO Jandarmeria Capitalei

Peste 200 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei şi aproximativ 190 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia spectatorilor la concertul artistului internaţional „Roger Waters”, care va avea loc mâine între orele 20.00 – 23.00, în Piaţa Constituţiei. Concertul va aduce şi restricţii în trafic.

Jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la/de la concert.

Accesul publicului în zona de desfăşurare a concertului se va face începând cu ora 17.00, prin cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii - intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre bulevardul Regina Maria.

Jandarmeria Capitalei recomandă ca spectatorii:

1. să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia;

2. să achiziţioneze bilete doar prin modalităţile şi din punctele stabilite de organizatorul evenimentului.

3. se recomandă venirea cât mai devreme la eveniment pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia de la porţile de acces. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

4. cei care participă la acest concert să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să manifeste răbdare şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

5. în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;

Interzis cu aparate de înregistrare, băutură sau parfum

De asemenea, spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator privind orele de acces, trasee de deplasare sau obiectele cu care accesul în zona de desfăşurare a evenimentului este interzis, dintre care amintim: aparate foto de orice tip sau aparate de înregistrare audio-video, sticle de băutură sau parfum etc., în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

În zona destinată publicului spectator sunt amplasate case speciale de unde pot fi achiziţionate jetoane pentru cumpărarea diverselor produse alimentare (de tip fast food, băuturi răcoritoare etc.), din barurile mobile unde sunt comercializate.

Măsurile de protecţie, pază şi îndrumare a publicului vor fi asigurate de către  organizator cu sprijinul firmei specializate de pază.

Concertul aduce şi restricţii în trafic

Plecarea publicului la sfârşitul spectacolului se va face pe direcţiile principale pe care a sosit (B-dul Naţiunile Unite, B-dul Unirii şi Calea 13 Septembrie).

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va închide circulaţia rutieră pe Bd-ul Unirii, între bd-ul I.C. Brătianu şi bd-ul Libertăţii, în Piaţa Constituţiei şi pe bd-ul Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi bd-ul Naţiunile Unite, în perioada 26 august a.c. orele 00,00 şi 29 august a.c. orele 08.00, cu asigurarea traversării bd-ului Unirii către bd-ul Regina Maria.

190 de poliţişti mobilizaţi la concert

Totodată, aproximativ 190 de poliţişti bucureşteni vor fi mobilizaţi miercuri pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării, între orele 20:00 – 23:00, în Piaţa Constituţiei din Capitală, a concertului artistului lui Roger Waters.

Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează prevenirea manifestărilor violente, a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, a furturilor din poşete sau buzunare, dar şi a celor din autoturisme, sau a altor fapte antisociale.

Poliţiştii  rutieri  îşi  vor  intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele cu trafic intens şi risc ridicat de accidente, în vederea fluidizării traficului, prevenirii evenimentelor rutiere şi depistării celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

 Poliţia Capitalei recomandă:

1. să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

2. să adopte un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi;

3. să nu consume băuturi alcoolice dacă intenţionează să conducă  autovehicule;

4. să respecte indicaţiile agenţilor rutieri care dirijează traficul rutier.

Problemele din trafic pot fi sesizate  la numărul de telefon 021.9544.


 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite