Adrian Năstase, pe blogul său: Am două zile de naştere - 20 iunie, ziua tentativei de sinucidere, şi 22 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase împlineşte astăzi 63 de ani. Într-un comentariu postat pe blogul său, el remarcă faptul că are două zile de naştere: 20 iunie, ziua în care a încercat, anul trecută, să se sinucidă împuşcându-se, si 22 iunie.

„Într-un comentariu, pe blog, un coleg menţiona cele DOUĂ zile de naştere ale mele – 20 iunie si 22 iunie. Mi s-a părut extrem de adevărat. Anul trecut, în 20 iunie, am trecut într-o altă viaţa. Bărbieritul de dimineaţă se încăpăţânează să-mi amintească, în fiecare zi, lucrul ăsta. Cicatricile au rămas. A trecut un an. Sau au trecut 63 de de ani. Afara e soare şi timpul curge liniştit, indiferent la supărările şi bucuriile noastre. În diferite părţi ale lumii, au loc greve, revolte, inundaţii. În alte părti, festivaluri ale muzicii şi evenimente estivale. Mă bucur să fiu cu familia mea, dar am vrut să vă salut de aici, de unde mă aflu, şi să vă mulţumesc. Mai ales, astăzi", a scris Adrian Năstase, pe blogul său.

Pe 20 iunie 2012, Adrian Năstase a încercat să se sinucidă după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat la doi ani de închisoare în dosarul „Trofeul Calităţii".

Cu ocazia zilei sale de naştere, Năstase a primit urări şi de la Victor Ponta. Actualul şef al Executivului i-a urat, printr-o postare pe contul său de Facebook, „La mulţi ani!” fostului lider social-democrat Adrian Năstase, arătând că întotdeauna a avut ce învăţa de la mentorul său şi manifestându-şi certitudinea că acesta va rămâne acelaşi model de înţelepciune şi maturitate politică.

Citiţi şi:

Trei ani de închisoare şi pentru Dana Năstase, soţia fostului premier, în dosarul „Zambaccian‟

Adrian Năstase, greul încarcerat

Adrian Năstase s-a împuşcat în gât. Ponta a fost la spital

Cine sunt judecătoarele care au scris istorie cu dosarul în care Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare

Ultimele cuvinte rostite de Adrian Năstase înainte de a se împuşca: „Îmi pare rău ca trebuie să asistaţi la aşa ceva”

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite