1.500 de femei din Vaslui, lăsate fără salariul de mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Această situaţie, valabilă cel puţin pentru luna ianuarie, este rezultatul faptului că angajatorii nu au depus la timp cererile la Direcţia Judeţeană de Muncă, Solidaritate Socială şi

Această situaţie, valabilă cel puţin pentru luna ianuarie, este rezultatul faptului că angajatorii nu au depus la timp cererile la Direcţia Judeţeană de Muncă, Solidaritate Socială şi Familie (DJMSSF).
Deşi autorităţile locale au avut o campanie de informare a populaţiei, angajatorii din Vaslui au lăsat pe ultima sută de metri depunerea actelor pentru obţinerea ajutorului de 8 milioane acordat de stat. Majoritatea acestora nu s-au interesat din timp în legatură cu actele necesare pentru dosarele de acordare a indemnizaţiei de părinte fie din neglijenţă, fie din dezinteres. Mult mai operativi decât angajatorii s-au dovedit primarii unor localităţi vasluiene. Mulţi dintre ei au venit personal în ultimele zile pentru a depune dosarele părinţilor din comunele pe care le conduc tocmai pentru ca aceştia să nu piardă ajutorul social pentru creşterea copilului. Vasluiencele cu copii de până la 2 ani speră totuşi ca până la 15 ianuarie, ultima zi de depunere a dosarelor, angajatorii "uituci" să trimită la DJMSSF actele necesare acordării indemnizaţiei, iar ele să poată ridica banii şi pentru această lună.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite