Protest în Capitală. Circulaţia va fi restricţionată în zona Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marşul va porni din zona Gara de Nord FOTO Arhiva Adevărul
Marşul va porni din zona Gara de Nord FOTO Arhiva Adevărul

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că joi, 25 iulie, traficul rutier va fi restricţionat în zona Piaţa Victoriei, odată cu manifestarea unui protest.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere au anunţată că în intervalul orar 11.00-11.45 va avea loc un marş, care va porni de la sediul Ministerului Transporturilor, de lângă Parcul Gării de Nord, desfăşurându-se pe următorul traseu: strada Gării de Nord, breteaua de legătură dintre strada Gării de Nord şi Calea Griviţei, Calea Griviţei, strada Polizu, strada Buzeşti şi Piaţa Victoriei, iar deplasarea se va face pe banda întâi şi pe banda a doua de circulaţie.

În intervalul orar 11.45-12.15, mitingul se va desfăşura în Piaţa Victoriei, în zona delimitată de bulevardul Aviatorilor, şoseaua Kiseleff şi breteaua aflată în prelungirea bulevardului Iancu de Hunedoara.

Pe timpul protestului, circulaţia rutieră va fi resistematizată în Piaţa Victoriei, prin asigurarea circulaţiei în două sensuri: pe bulevardul Aviatorilor, către Calea Victoriei, şi pe bulevardul Lascăr Catargiu.

La miting sunt aşteptaţi peste 5.000 de oameni

Mai multe federaţii din domeniul transporturilor pe căile ferate vor organiza, joi, un miting în Parcul Gării de Nord, urmat de un marş către Piaţa Victoriei. Evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 09.00 - 12.30, iar organizatorii au anunţat prezenţa a 5.000 de persoane.

Pe aceeaşi temă:

Sorin Oprescu, bilanţul lucrărilor din Capitală: 117 şantiere la spitale, străzi, şcoli sau monumente

Federaţiile din domeniul transporturilor pe căile ferate organizează joi un miting la Gara de Nord. Sunt aşteptate 5000 de persoane

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite