Articol publicitar

Peste 10.000 de metri pătraţi teren de vânzare pe Bulevardul 1 Mai, Sector 6, Bucureşti

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
d

Un teren intravilan de 10.266 de metri pătraţi este scos la vânzare în Sectorul 6 al Capitalei, pe Bulevardul 1 Mai, nr. 49, de către Credit Europe Bank.

Terenul conţine şi construcţii în stare de degradare şi este amplasat în imediata vecinătate a supermarket-ului Auchan şi Romstal Drumul Taberei. Situat într-o zonă cu un mare potenţial de dezvoltare, terenul pus la vânzare se învecinează la nord cu cartierul Militari şi la sud cu cartierul Ghencea. În cartier sunt amplasate 4 pieţe, două secţii de poliţie, 14 grădiniţe, 11 şcoli generale, 2 şcoli speciale şi 6 licee. 

Proprietatea scoasă la vânzare este compusă din lotul de teren intravlian, construcţia metalică de tip industrial şi alte construcţii aflate într-o stare avansată de degradare precum magazii, ateliere mecanice, atelier auto, staţie electrostivuitoare, punct de pază, staţie de compresoare şi rezervoare de aer comprimat. Construcţiile au caracteristici industriale, fiind utilizate în trecut pentru producţia diferitelor tipuri de textile.

d
d

Terenul este racordat la toate utilităţile: electricitate, gaze, apă-canal. Accesul se realizează direct din bulevard.

Investitorii interesaţi pot depune ofertele pe adresa imobiliare@crediteurope.ro până la finalul lunii februarie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite