Interviu cu „Oameni ai Bucureştiului“ – despre cum să descoperi frumuseţea unui oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosma Alexandru are 24 de ani şi este student la Facultatea de Arhitectură. Îi place să cânte la chitară, ciclismul şi gătitul, nu este din Bucureşti, ci dintr-un oraş apropiat: Ploieşti.

De ceva vreme încearcă să se afirme în lume ca fotograf prin proiectul „Oameni ai Bucureştiului“, prin care prezintă lumii o altă latură, una frumoasă şi prietenoasă, a unui oraş pe care foarte mulţi „love to hate“ sau „hate to love“. În acelaşi timp, proiectul lui foto este şi o formă de prezentare a vieţii sale de zi cu zi. În viziunea sa, oraşul Bucureşti este ca o petrecere de la care nu vrei să mai pleci.

Mulţi dintre locuitorii Bucureştiului ajung să-şi urasca oraşul, cu tot cu locuitorii săi, din cauza nenumăratelor lipsuri. Ce te-a determinat să faci acest proiect („Oameni ai Bucureştiului“) care este un fel de declaraţie de dragoste pentru locuitorii acestui oraş?

Cosma Alexandru: Îmi place fotografia şi am simţit că am ajuns la un punct în care aveam nevoie de o provocare. Apoi, am descoperit „Humans of New York“ şi am fost inspirat să fac şi eu acest lucru. Însă, pentru a face acest proiect mai trebuia să îndeplinesc o cerinţă: să fiu o persoană sociabilă şi deschisă. Având în vedere că asta era ca o a doua natură pentru mine, lucrurile s-au legat destul de natural.

Citeşte continuarea pe www.metropotam.ro


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite