Edilii Bucureştiului, la aceeaşi masă: primarii au discutat despre modernizarea străzilor din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sediu pmb

Primarul general, Răzvan Sava, s-a întâlnit marţi, 9 februarie, cu primarii celor şase sectoare ale Capitalei. În cadrul întâlnirii, acesta le-a solicitat primarilor de sector să nu înceapă investiţiile pentru modernizarea sau extinderea unor artere secundare fără să se coordoneze cu toţi deţinătorii de reţele.

„Majoritatea primăriilor de sector si-au aprobat bugetele locale. O componenta importantă a acestor bugete o reprezintă refacerea si modernizarea unor străzi secundare. Le-am cerut primarilor de sector sa nu înceapă lucrările de refacere a străzilor secundare fără sa se consulte si cu reprezentanţii reţelelor de utilităţi. Trebuie sa oprim risipa banului public, iar coordonarea cu reprezentanţii companiilor de utilitati este un prim pas“, a anuntat Sava.

Pentru o coordonare eficientă a investiţiilor în infrastructura oraşului, primarul general Răzvan Sava a convocat, săptămâna viitoare, o întâlnire cu primarii de sector, reprezentanţii companiilor şi regiilor de utilităţi, la sediul Primăriei Capitalei.

„Le voi cere si reprezentantilor companiilor de utilitati sa intocmeasca planul de investitii pentru extinderi sau modernizari de retele, pana la sfarsitul lunii februarie. Daca nu prezinta planul de investitii in termenul solicitat, Primaria Capitalei nu va emite autorizatiile de construire pentru lucrarile ce nu au fost prevazute in acest plan”, a mai declarat Razvan Sava.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite