Doi muncitori, surprinşi de explozia unei conducte  a reţelei de termoficare. Unul dintre ei a decedat. Salvatorii au ajuns cu  greu la el fiindcă apa avea 90 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi angajati lucrau pentru remedierea unei avarii la una dintre conducte, moment in care conducta s-a fisurat
Cei doi angajati lucrau pentru remedierea unei avarii la una dintre conducte, moment in care conducta s-a fisurat

Doi muncitori care lucrau în subteran la reţeaua de termoficare în Complexul Leu de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală au fost răniţi, luni seară, după ce una dintre ţevi s-a fisurat. Unul dintre ei a reuşit să iasă la suprafaţă, dar are arsuri pe o suprafaţă mare din corp, cel de-al doilea fiind încă prins în subteran. Acesta din urmă a decedat şi a fost scos cu greu de pompieri.

Canal aburi radet

UPDATE La ora 21.30, pompierii au reuşit să scoată corpul  muncitorului decedat.

UPDATE  Bărbatul prins în subteran este mort.  În jurul orei 21.00, doi pompieri au pătruns în interior, dar victima nu a putut fi extrasă. Bărbatul este prins între ţevile orizontale şi verticale, iar in continuare se degajă abur fierbinte. 

UPDATE Pompierii folosesc un ventilator pentru scoaterea aburului din canal. Un pompier va coborî în subterant pentru a se încerca scoaterea muncitorului blocat.

UPDATE  Pompierii au luat măsuri pentru închiderea alimentării cu apă a conductei respective. La faţa locului sunt trei maşini ale SMURD şi  o autospecială de intervenţie a pompierilor

Ştirea iniţială

O avarie s-a produs, luni seară, la o conductă de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, în subteran la aproximativ 2 metri, doi muncitori fiind surprinşi.

”Unul dintre ei a ieşit singur şi prezintă arsuri pe suprafaţă corporală în proporţie foarte ridicată şi a fost transportat la Spital Universitar, iar cel de-al doilea a rămas prins în interior. Apa din retea are mai mult 90 grade si astfel salvatorii nu pot patrunde”, au anunţat forţele de intervenţie.

Potrivit acestora, s-au luat masuri pentru intreruperea alimentarii cu apa a conductei respective.

Potrivit primelor informaţii, cei doi angajati lucrau pentru remedierea unei avarii la una dintre conducte, moment in care conducta s-a fisurat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite