Vlad Filat mai are o şansă să fie premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sârbu consideră că Vlad Filat mai are o şansă să devină premier FOTO In Profunzime
Sârbu consideră că Vlad Filat mai are o şansă să devină premier FOTO In Profunzime

Vlad Filat mai are o şansă să ajungă prim-ministru, chiar şi după ce Curtea Constituţională a decis că desemnarea acestuia în calitate de candidat la această funcţie este neconstituţională. Deputatul neafiliat Sergiu Sârbu a declarat pentru IPN că Vlad Filat poate deveni premier dacă Parlamentul va interpreta decizia curţii în favoarea liberal-democratului.

„Rămâne să vedem cum va fi interpretată decizia. Eu cred că Vlad Filat mai poate fi candidat, dacă Parlamentul va interpreta decizia Curţii în favoarea lui, că adică el nu a fost acuzat direct de acte de corupţie”, a remarcat deputatul pentru IPN.

Sergiu Sârbu spune că a rămas surprins de această decizie. „Nu mă aşteptam să fie în aşa formă. Mă întrebam anterior dacă preşedintele va numi un interimar, dar nu mă gândeam că s-ar putea decide că Vlad Filat nu mai poate candida. Cred că preşedintele deja astăzi trebuie să numească un interimar. Într-un timp scurt urmează să înceapă alte negocieri şi să vină cu un alt candidat”, a spus deputatul neafiliat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite