Mică-i lumea. Dodon a dat peste „fraţii de la Iaşi” în vacanţa sa din Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în vizită la Muntele Athos alături de mai mulţi deputaţi socialişti, Igor Dodon a dat peste un grup de turişti din Iaşi, pe care preşedintele prorus al Republicii Moldova i-a numit fraţi şi le-a oferit câte un maiou „Iubesc Moldova”.

„La Mănastirea Iviron am întâlnit o grupă de creştini din România. Fraţii de la Iaşi au rugat să le dăruim câteva maiouri cu inscripţia „Iubesc Moldova”. Cu drag le-am oferit”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon, fratele său Alexandru şi mai mulţi deputaţi socialişti, între care Corneliu Furculiţă, Grigore Novac şi Petru Corduneanu, un fost poliţist implicat în dosarul 7 aprilie, au plecat spre Muntele Athos şi au ales să-şi facă publică neapărat ruga pentru ţară.

„Cu Doamne ajută. Mergem pe Sfântul Munte Athos. Ne vom ruga pentru Moldova şi bunăstarea poporului nostru“, scrie preşedintele moldovean pe contul său de Facebook.

Alături de acest mesaj, Igor Dodon a distribuit mai multe fotografii în care membrii alaiului apar în tricouri albe inscripţionate cu mesajul „Iubesc Moldova“ scris în roşu.

Preşedintele moldovean îşi va încheia vizita pe Muntele Athos vineri, când va pleca în Iran, unde va participa la depunerea jurământului lui Hassan Rohani, ales preşedinte al Iranului pentru a doua oară.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite