Dorin Chirtoacă, despre neparticiparea Silviei Radu în dezbateri electorale: Înseamna să insulţi atât alegătorii, cât şi presa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar de Chişinău Dorin Chirtoacă consideră că refuzul candidatului independent la funcţia de primar al Capitalei, Silvia Radu, de a participa în dezbateri electorale „înseamnă să insulţi atât alegătorii, cât şi presa.

Dorin Chirtoacă e de părere că justificările Silviei Radu privind lipsa ei la dezbateri, precum că drumurile s-ar afla în stare deplorabilă şi nu a putut ajunge la televiziune, înseamnă o aroganţă din partea ei.

„Cei care au mai făcut la fel în trecut - au pierdut. Dezbateri la televiziune se fac în toată Europa şi în toată lumea civilizată, pentru că oamenii sunt fiinţe rationale, şi nu obiecte sau jucării ale dictatorilor şi măştilor acestora”, a subliniat Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

Fostul edil i-a mai adresat o întrebare retorică Silviei Radu: Dacă dezbaterile la televiziunile independente înseamnă „maimuţăreală”, atunci cum se numeşte propaganda în favoarea Dvs. făcută la televiziunile lui Plahotniuc?”.

Absentă de la dezbaterile electorale televizate, candidatul independent la funcţia de primar de Chişinău, Silvia Radu, susţine că evită dezbaterile pe motiv că a constatat că „politicienii vin la dezbateri ca să spună minciuni, ca să facă declaraţii populiste, din care publicul nu se alege cu nimic bun”.

Într-un alt caz, aceasta a afirmat că nu a ajuns la dezbaterile de la ProTV Chişinău pe motiv că starea drumurilor din Capitală este una proastă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite