Dodon: Noi am protestat ca să o facem pe Maia Sandu preşedinte? Care toţi aceşti ani a fost lângă Plahotniuc? VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO psrm.md
FOTO psrm.md

Candidatul socialist la funcţia de preşedinte al ţării, Igor Dodon, a făcut joi, 27 octombrie, un apel către alegători. Liderul PSRM afirmă că, atunci când Năstase s-a retras în favoarea Maiei Sandu, s-a retras de fapt în favoarea lui Vlad Plahotniuc. Dodon respinge informaţiile potrivit cărora retragerea din cursă a lui Marian Lupu l-ar favoriza pe el.

„Noi când protestam prin corturi, împotriva hoţilor şi oligarhilor, noi protestam ca să o facem pe maia Sandu preşedinte? Maia Sandu cu dânşii şapte ani a fost la treucă. A votat Guvernul, miliardele, Banca de Economii, aeroportul, şi acum ce faceţi?”, se întreabă socialistul.

Preşedintele PSRM a declarat că Andrei Năstase a fost scos în mod cinic din campania electorală şi se arată sigur că liderul PPDA înţelege acest lucru, şi că nu i-ar fi deloc uşor acum iasă alături de Sandu la întâlnirile cu alegătorii.

Totodată, Dodon solicită şi voturile democraţilor, a căror candidat s-a retras în favoarea Maiei Sandu.

„Un preşedinte socialist va fi mult mai bun, decât o Maia Sandu falsă şi ipocrită”, a mai adăugat politicianul.

Şi electoratul lui Renato Usatîi nu a fost trecut cu vederea de candidatul socialiştilor, acesta promiţându-le că le va îndeplini doleanţa lor, alegeri parlamamentare anticipate.

„La alegerile parlamentare trecute din 2014, aţi fost excluşi pe nedrept din cursa electorală, acum liderul dumneavoastră Renato Usatîi este persecutat tot pe nedrept. Sarcina mea este să fie alegeri parlamentare anticipate şi eu voi face tot posibilul din funcţia de preşedinte ca să fie aceste alegeri”, a menţionat Dodon.

Igor Dodon a chemat şi electoratul comuniştilor să i se alăture, deoarece în opinia lui „boicotul nu va duce la nimic, veţi susţine-o indirect pe maia sandu şi pe plahotniuc”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite