Medicii de familie din Prahova vor elibera şi în aprilie medicamente compensate sau gratuite şi trimiteri la specialişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 360 de medicii de familie prahoveni s-au hotărât să semneze de la 1 aprilie actele adiţionale ce vizează prelungirea cu încă două luni a Contractului-cadru din 2010 cu privire la acordarea asistenţei medicale.

Asta înseamnă că, până la începutul lunii iunie, pacienţii vor primi medicamente compensate şi gratuite lunar, precum şi trimiteri la medicii specialişti.

"Încă nu am primit actele adişionale, le aşteptăm, deşi ne mai desparte o singură zi de 1 aprilie. E bine că acest contract cadru pe 2010 a fost prelungit pentru ca să avem timp să purtăm discuţii cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi cu Casa de Asigurări de Sănătate pentur prevederile contractul pe 2011 cu care noi nu suntem de acord. Totuşi, o să fim foarte atenţi la ce semnăm zilele acestea, deoarece ştim foarte bine că până şi o singură virgulă poate schimba sensul unei fraze şi ne este teamă să nu fim păcăliţi", a spus dr. Simona Schnelbach, preşedinta Colegiului Medicilor Prahova.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite