Şoselele au fost împânzite de Poliţia Rutieră: agenţii de circulaţie au dat peste 360 de amenzi şoferilor opriţi în trafic

Şoselele au fost împânzite de Poliţia Rutieră: agenţii de circulaţie au dat peste 360 de amenzi şoferilor opriţi în trafic

FOTO: IPJ Hunedoara.

Şoselele din judeţul Hunedoara au fost împânzite de echipaje de poliţie rutieră, iar „bilanţul” agenţilor a înregistrat peste 360 de amenzi date şoferilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost un sfârşit de săptămână încărcat pentru poliţiştii rutieri, potrivit unui raport al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

„Aceştia au efectuat, pe drumurile publice din judeţ, 34 de acţiuni, în urma cărora au constatat 13 fapte de natură penală şi au aplicat 361 sancţiuni contravenţionale, pentru încălcări ale prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate în cere două zile depăşeşte 65.000 lei, cele mai multe sancţiuni fiind aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cubânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Peste 20 de şoferi au rămas fără permise de conducere, iar altor patru le-au fost ridicate certificatele de înmatriculare pentru maşini.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Poliţistul care s-a pozat ca un star porno a fost dat de gol de iubita răzbunătoare. Şefii l-au amendat pentru indecenţă

Un poliţist s-a lăsat fotografiat dezbrăcat şi în poziţii indecente, în timp ce se afla la iarbă verde, iar imaginile realizate de fosta sa iubită au fost publicate pe un site de socializare. Contul fals a fost şters, însă poliţistul nu a scăpat de sancţiuni.

Fiul de politician care refuza munca pe motiv că este „interlop, şmecher, cu femei la produs, care îi fac banii“ a fost angajat la cimitir

Daniel Pleşcan, fiul fostei consiliere judeţene Dorina Pleşcan, condamnat în dosarul prostituatelor minore care îşi ofereau serviciile sexuale în motelurile din Valea Jiului, şi-a început munca în folosul comunităţii, fiind repartizat la cimitirul din Petroşani. Dosarul său a scos la iveală amănunte bizare din activitatea reţelei de prostituţie.

Un poliţist a prins un adolescent care tâlhărise o femeie, după ce a auzit de la fereastră strigătele victimei

Daniel Popescu (26 de ani), un poliţist din Hunedoara, a reuşit prinderea în flagrant a unui minor care a comis o tâlhărie, pe o stradă din municipiu. Tânărul poliţist a observat agresiunea de la fereastră.

Cine sunt „vânătorii de comori” protejaţi de poliţişti. Şeful de post a fost acuzat de patru infracţiuni de luare de mită

Patru presupuşi căutători de comori şi şeful de post din Orăştioara de Sus, Florin Marc, au fost puşi sub învinuire într-un dosar al comorilor dacice furate din siturile arheologice din Munţii Orăştiei. Şeful de post a fost acuzat de patru infracţiuni de luare de mită.

 

citeste totul despre: