15.000 de ţigări de contrabandă, descoperite în rezervorul unui autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectorii vamali au descoperit aproximativ 15.000 de ţigarete ascunse într-un locaş special amenajat în rezervorul pentru combustibil al unui autoturism condus de un cetăţean moldovean.

Pe 6 septembrie, puţin după miezul nopţii, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca Volkswagen, cetăţeanul din Republica Moldova, Iuri N. în vârstă de 24 ani.

Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia au descoperit, ascunse şi nedeclarate într-un locaş special amenajat în rezervorul pentru combustibil al autoturismului, 14.800 de ţigarete marca Plugarul de provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 3.256 lei, şi a autoturismului, în valoare de 6.600 lei, în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite