După apariţia în presă a imaginilor scandaloase de la Spitalul Militar, unde comandantul spitalului, medicul Constantin Adochiţei, apare în fotografii deocheate alături de alţi colegi, la o petrecere într-unul din birourile unităţii, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa a trimis Corpul de Control la Focşani.

Oamenii ministrului i-au băgat deja în şedinţă pe protagoniştii petrecerii fierbinţi. Împricinaţii nu au dorit să comenteze în nici un fel ce s-a întâmplat, iar comandantul Spitalului Militar a transmis prin ofiţerul de serviciu că nu are ce declara presei, că totul este o calomnie.

„Orice relaţie se dă la eşaloanele noastre superioare, pentru că este o calomnie. Aşa mi-a transmis comandantul. Nu dă nicio relaţie acum, este o anchetă de la minister. Este un ofiţer superior venit aici”, a precizat Toader Prescorniţoiu, ofiţer de serviciu la Spitalul Militar. 

Directorul Spitalului, medicul chirurg Constantin Adochiţei, şi câţiva colegi s-au fotografiat în ipostaze nu foarte ortodoxe, la doi paşi de saloanele bolnavilor.

Evenimentul ar fi avut loc cu ocazia aniversării unei colege, ocazie cu care petrecerea care a avut loc în biroul de Resurse Umane a fost condimentată nu numai cu bucate alese şi băuturi fine, ci şi cu un spectacol de streaptease, oferit de sărbătorită.

 

 

Distracţia a avut de toate, chiar şi un pistol despre care nu se ştie dacă este adevărat sau de jucărie

Imagini din aceeasi galerie
  • Distracţia a avut de toate, chiar şi un pistol despre care nu se ştie dacă este adevărat sau de jucărie
  • Bărbatul din imagine nu este deloc slăbit de cele două animatoare ale petrecerii
  • Sărbătorita a fost botezată cu tor pe faţă
  • Petrecerea s-a lăsat şi cu dansuri
  • Cravata roşie a făcut senzaţie
  • Cravata roşie a făcut senzaţie
  • Tânăra blondă s-a distrat de minune
Distribuie imaginea