FOTO VIDEO Directorul Spitalului Militar din Focşani, luat la întrebări de membrii Corpului de Control al MApN, după dezmăţul de lângă saloanele bolnavilor

FOTO VIDEO Directorul Spitalului Militar din Focşani, luat la întrebări de membrii Corpului de Control al MApN, după dezmăţul de lângă saloanele bolnavilor

Ancheta de la Spitalul Militar este în desfăşurare

Corpul de Control al Ministerului Apărării a ajuns la Focşani pentru a cerceta dezmăţul de la Spitalul Militar. Ministrul Mircea Duşa a transmis subordonaţilor săi că vrea ca în două zile să primească toate concluziile în acest caz.

Ştiri pe aceeaşi temă

După apariţia în presă a imaginilor scandaloase de la Spitalul Militar, unde comandantul spitalului, medicul Constantin Adochiţei, apare în fotografii deocheate alături de alţi colegi, la o petrecere într-unul din birourile unităţii, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa a trimis Corpul de Control la Focşani.

Oamenii ministrului i-au băgat deja în şedinţă pe protagoniştii petrecerii fierbinţi. Împricinaţii nu au dorit să comenteze în nici un fel ce s-a întâmplat, iar comandantul Spitalului Militar a transmis prin ofiţerul de serviciu că nu are ce declara presei, că totul este o calomnie.

„Orice relaţie se dă la eşaloanele noastre superioare, pentru că este o calomnie. Aşa mi-a transmis comandantul. Nu dă nicio relaţie acum, este o anchetă de la minister. Este un ofiţer superior venit aici”, a precizat Toader Prescorniţoiu, ofiţer de serviciu la Spitalul Militar. 

Directorul Spitalului, medicul chirurg Constantin Adochiţei, şi câţiva colegi s-au fotografiat în ipostaze nu foarte ortodoxe, la doi paşi de saloanele bolnavilor.

Evenimentul ar fi avut loc cu ocazia aniversării unei colege, ocazie cu care petrecerea care a avut loc în biroul de Resurse Umane a fost condimentată nu numai cu bucate alese şi băuturi fine, ci şi cu un spectacol de streaptease, oferit de sărbătorită.

 

 

Distracţia a avut de toate, chiar şi un pistol despre care nu se ştie dacă este adevărat sau de jucărie

Imagini din aceeasi galerie
  • Distracţia a avut de toate, chiar şi un pistol despre care nu se ştie dacă este adevărat sau de jucărie
  • Bărbatul din imagine nu este deloc slăbit de cele două animatoare ale petrecerii
  • Sărbătorita a fost botezată cu tor pe faţă
  • Petrecerea s-a lăsat şi cu dansuri
  • Cravata roşie a făcut senzaţie
  • Cravata roşie a făcut senzaţie
  • Tânăra blondă s-a distrat de minune
Distribuie imaginea
citeste totul despre: