Ziua mediului, sărbătorită cu plante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Mediului Înconjurător a fost sărbătorită astăzi în parcurile din Capitală.

Voluntarii de la Ţara lui Andrei au împărţit flori celor care au închiriat o bicicletă de la centrele din parcurile Herăstrău, Kiseleff, Tineretului şi Cişmigiu, dar au împărţit şi scrumiere ecologice. Astfel, pentru această zi au fost pregătite peste 1.000 de flori şi peste 6.000 de scrumiere, asemănătoare unei eprubete.

În Parcul Kiseleff, centrul de închiriere a fost animat de copii dornici să-şi petreacă sâmbăta pe două roţi. Cei mici au fost întâmpinaţi de voluntarii de la Ţara lui Andrei, să-şi aleagă o floare din zecile de specii. „Vin mereu să mă plimb cu bicicleta aici, acum am primit şi o floare", a spus Cristi Bârdea, în vârstă de opt ani. Bunicii au fost la fel de încântaţi de florile primite. „Abia aştept să ajung acasă şi să o pun la balcon", a completat bunica lui Cristi.

În Parcul Herăstrău, 20 de voluntari au pornit pe biciclete să împartă scrumierele ecologice, doar celor ce se deplasau pe două roţi. De asemenea, cei care au primit o floare, pot trimite o poză cu ea după ce au plantat-o.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite