Tren blocat apropiere de Bucureşti. Călătorii au cerut ajutor la 112, după ce au rămas în câmp, fără apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călătorii aflaţi în trenul Bucureşti-Budapesta au rămas fără apă, blocaţi pe un câmp în apropiere de Buftea și Peris, şi au apelat serviciul de urgenţă 112, solicitând ajutor.

Călătorii au rămas pe câmp, fără apă
Călătorii au rămas pe câmp, fără apă

UPDATE, ora 21,35

Iată cum descrie un călător situaţia:

“Între Bucureşti şi Ploieşti, opriţi la 45 grade în vagon, nu e curent la locomotivă şi toată lumea e încântată...îl aşteptăm pe nea Grindeanu, poate aduce o galeată de curent. Naşu'(a) tocmai învaţă butoanele de la climă...dar este ff înţepată, iritată dacă i se atrage atenţia. Ne bucurăm să sărbatorim prima oră de stat la saună, CFR ne-a oferit-o gratis. Toata lumea va coborî, când va coboră, dacă va coborî cu siluete de vis. Soarele se îndreapta spre apus, prilej cu care poate va scădea temperatura la 44... Regio Călători a vrut să participe la petrecere şi a oprit în câmp în paralel cu CFR. A salvat o parte din călătorii deshidrataţi şi curajoşi, care au sărit, a se citi căţărat în noul tren. Cei care nu s-au orientat sau mergeau prea departe au rămas să înfrunte timpul, sau poate doresc doar siluete de top model. Poate că sperau să apară şi nea Grindeanu...Să ne trăiască CFR-ul şi parcul lui de locomotive ! Ne vom baza mereu pe CFR ca să ajungem în 2 ore şi 15 la Ploieşti. De fapt, Regio ne-a adus în Ploiesti, adică CFR ul ne-a lăsat doar cu ochii în soare... Poate vom afla de la ceilalţi călători ce provocări au mai avut pe relaţia Bucureşti - Ploieşti, poate s-au bătut noi recorduri!”

Foto Facebook
Foto Facebook

UPDATE, ora 21.25

Potrivit ultimelor informaţii, tocmai a ajuns locomotiva de ajutor şi li s-a adus şi apă călătorilor.

Ştirea iniţială

Un tren care a plecat la ora 18.15 din Bucureşti cu destinaţia Budapesta este blocat de mai bine de o oră pe un câmp, în apropiere de Buftea și Peris. Din cauza caniculei şi a lipsei de apă, călătorii au solicitat ajutorul prin intermediul numărului de urgenţă 112.

Din primele informaţii, trenul IRN 472 Bucureşti-Budapesta  s-ar fi defectat şi și s-a oprit brusc în câmp, în zona localității Dârza. Călătorii sunt disperaţi, mai ales că au rămas şi fără aer condiţionat şi fără apă, iar afară este extrem de cald, cu atât mai mult în câmp. Au început să sune în număr tot mai mare la 112 şi să solicite ajutor, dar se pare că până acum nu s-a luat nicio măsură, potrivit Antena 3.

Oameni încă aşteaptă să le fie adusă apă sau să fie luaţi din câmp.

Din cauza caniculei, sunt întârzieri foarte multe de trenuri, atât în Gara de Nord, cât și în alte stații și au existat probleme pe calea ferată.

Potrivit aceleiaşi surse, în scurt timp ar sosi o altă locomotivă care să preia vagoanele cu călători. A ajuns deja o ambulanță la fața locului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite