O tânără, victimă a violenţei conjugale. A fost bătută de partener chiar şi după ce divorţase de acesta

O tânără, victimă a violenţei conjugale. A fost bătută de
partener chiar şi după ce divorţase de acesta

Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale după loviturile primite de la fostul soţ Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 36 de ani a fost trimis în judecată pentru două infracţiuni de lovire şi alte violenţe, fiind acuzat că a bătut-o pe fosta nevastă şi o vecină, unde aceasta se ascunsese cu copilul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a trimis în judecată pe Ionuţ M.,de 36 de ani, care pe 23 februarie 2016 şi-a agresat fosta soţie pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Deşi divorţaseră, foştii soţi locuiau împreună.

Bărbatul se îmbăta des, iar apoi făcea scandal acasă. Pe 23 februarie 2016, lucrurile au scăpat de sub control. Ionuţ M. şi-a bătut fosta nevastă, iar aceasta a fugit la vecini cu fetiţa pentru a scăpa de furia bărbatului.

Aceasta a urmărit-o, iar când vecinii au încercat să îl determine să renunţe la violenţe, i-a lovit şi pe aceştia. Nici când au venit poliţiştii, bărbatul nu a fost convins să renunţe la scandal. El i-a jignit pe oamenii legii, fiind chemat încă un echipaj de Poliţie pentru a calma spiritele.

Scandalagiul va scăpa însă cu o pedeapsă minoră, în condiţiile în care a fost pus sub acuzare doar pentru lovire şi alte violenţe.

citeste totul despre: