A alimentat autoturismul cu motorină, s-a urcat în maşină şi a plecat. Poliţiştii l-au identificat pe şoferul care a alimentat fără să plătească

A alimentat autoturismul cu motorină, s-a urcat în
maşină şi a plecat. Poliţiştii l-au identificat pe şoferul care a alimentat
fără să plătească

Şoferul a plecat din staţia peco ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 27 de ani este anchetat de poliţişti pentru furt, după ce a alimentat maşina cu motorină  la o staţie peco, iar apoi a plecat fără să plătească. Suma pe care o are de restituit este modică, dar riscă acum să ajungă după gratii pentru gestul său.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila l-au identificat pe un brăilean de 27 de ani, bănuit că, la data de 12 mai, şi-ar fi alimentat vehiculul cu motorină de la staţia unui peco din municipiu şi ar fi plecat fără să achite contravaloarea acestuia, de 50 de lei.

”Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru furt”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. Tot pentru furt sunt anchetaţi acum şi doi tineri, cu vârsta de 22, respectiv 23 de ani.

Oamenii legii  susţin că cei doi tineri, originari din localitatea brăileană Râmnicelu, i-ar fi sustras unui localnic un balot de lucernă în noaptea de 10 spre 11 iunie.

citeste totul despre: