10 percheziţii domiciliare şi cinci persoane aduse cu mandat în faţa instanţei.  Cei în cauză sunt suspectaţi că au comis mai multe infracţiuni

10 percheziţii domiciliare şi cinci persoane aduse
cu mandat în faţa instanţei.  Cei în
cauză sunt suspectaţi că au comis mai multe infracţiuni

Oamenii legii au efectuat 10 perchezitii domiciliare Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii brăileni şi luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Brăila au identificat mai multe persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 20 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au acţionat, pe raza municipiului şi a comunei Măxineni, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

”Cu această ocazie, în intervalul orar 06,00-09,00, poliţiştii au efectuat 10 percheziţii domiciliare pe raza localităţii Măxineni şi au pus în aplicare cinci mandate de aducere, fiind identificate cinci persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. De asemenea, au fost verificate 12 unităţi economice, legitimate 65 de persoane şi oprite în trafic 32 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 16 conducători auto.

Poliţiştii au constatat două infracţiuni şi 10 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 1.840 de lei, şi au retras un certificat de înmatriculare. 

citeste totul despre: