1.000 de pachete de ţigări confiscate şi o maşină de 6.000 de lei indisponibilizată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tigari confiscate de politistii maramureseni FOTO:Arhiva
Tigari confiscate de politistii maramureseni FOTO:Arhiva

Nu mai puţin de 1.000 de pachete de ţigări de contrabandă şi o maşină de 6.000 de lei indisponibilizată de poliţiştii maramureşeni, în ultimele 24 de ore, ca urmare acţiunilor efectuate.

O persoană a fost reţinută şi este cercetată pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Poliţiştii maramureşeni au prins în data de 4 martie în flagrant un bărbat din Săcel care deţinea într-un autoturism, în scopul comercializării, ţigări de contrabandă.

Controlul făcut asupra maşinii a scos la iveală faptul că pe piaţa neagră urmau să ajungă 20.000 de ţigarete netimbrate. 

În maşină a fost găsită şi suma de 14886 lei, bani care, susţin oamenii legii, ar putea proveni din activităţi infracţionale. Conform legii, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în comiterea infracţiunii de contrabandă şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Citeste si: Luxul de odinioară al Clujului. Bogaţii din Ardeal îşi comandau maşini de peste Ocean şi îşi cumpărau haine de la Viena

Un român este cotat printre cei mai buni proiectanţi de maşini pe plan mondial. Sătmăreanul a proiectat noul Renault Kadjar

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite