Cătălin Sârbu, zis Frişcă, avea permisul de conducere suspendat

Cătălin Sârbu, zis Frişcă, avea
permisul de conducere suspendat

Din maşina lui Frişcă a mai rămas doar un morman de fiare

Cătălin Sârbu, zis Frişcă , şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină petrecut weekend-ul trecut. Hackerul despre care se spune că a fost unul dintre iniţiatorii licitaţiei fictive prin care a fost vândută Catedrala din Alexandria, pe internet, avea permisul de conducere suspendat, la data producerii accidentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor confimate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman, Cătălin Sârbu nu avea voie să circule la data producerii accidentului. 

Permisul său de conducere fusese suspendat în urmă cu ceva vreme, pentru încălcarea regulilor de circulaţie. Cu toate acestea, tânărul a continuat să circule pe şosele, găsindu-şi sfârşitul într-un mod tragic.

În ceea ce priveşte alcoolemia şoferului, tot potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Teleorman, până la acest moment poliţiştii nu au primit raportul de la Medicina Legală şi nu se cunoaşte, oficial, dacă şoferul era sau nu băut.

Cătălin Sârbu , zis Frişcă, a murit în noaptea de vineri, spre sâmbătă, într-un teribil accident de maşină, petrecut în comuna Nanov. Tânărul circula cu un autoturism Audi, la ora 4.00, pe drumul care leagă Roşiorii de Vede de Alexandria. Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului, ajungand pe contrasens si apoi pe acostament, a rupt doi stâlpi, dintre care unul din beton, oprindu-se în şanţ. Impactul a fost atât de puternic , încât autoturismul s-a dezmembrat, resturile fiind împrăştiate pe zeci de metri.  În acelaşi accident a decedat Marilena Grama, o tânără de 19 ani din Dobroteşti.

citeste totul despre: