Poziţiile sexuale potrivite în funcţie de mărimea penisului şi trucuri erotice pentru fiecare dimensiune

Poziţiile sexuale potrivite în funcţie de mărimea penisului şi trucuri erotice pentru fiecare dimensiune

Deşi nu pare a fi o problemă, dimensiunea prea mare a penisului poate pune capăt unei partide reuşite de sex. FOTO afrique360.com

Uneori, un penis prea mare este cel care ridică probleme în dormitor. Alteori este vorba de un penis prea mic. Şi vaginul, fie prea strâmt, fie mai puţin ferm, poate fi „vinovat” de eşecul unei partide de sex. Există însă soluţii, anumite poziţii sexuale sau alte trucuri erotice care pot ameliora aproape orice tip de nepotrivire.

Chiar dacă atracţia nu poate fi negată, iar chimia sexuală sparge „termometrele”, există cazuri în care organele genitale pare că nu se potrivesc Penisul prea mare ori prea mic, un vagin strâmt sau unul mai puţin ferm, precum şi alinierea dificilă în anumite poziţii, din cauza înălţimii, sunt caracteristici care pot strica o partidă de sex reuşită. Totuşi, prin anumite trucuri simple, putem evita acest lucru, potrivit autoarei americane Elle Stanger, care se recomandă drept „mamă, stripteuză, feministă, activistă şi soţie non-monogamă”.
 

Are penisul prea mare

Deşi nu pare a fi o problemă, ci un dar pentru cei mai mulţi bărbaţi, dimensiunea prea mare a penisului poate pune capac unei partide reuşite de sex. Pentru a evita disconfortul, mai multe poziţii sexuale, la fel şi sexul oral deep-throat (n.r. adânc) şi sesiunile pasionale trebuie evitate. Pentru a rezolva această problemă, puteţi folosi câteva inele speciale care se pun la baza penisului şi care îl împiedică pe bărbat să ajungă până la cervixul partenerei. Acestea sunt refolosibile şi se pot spăla cu săpun antibacterian. 
 
În cazul partidelor de amor cu bărbaţi supradotaţi, lubrifiantul este absolut necesar, spune şi Amory Jane, proprietara unui sexshop din Statele Unite, care le oferă şi sfaturi clienţilor „Ea trebuie să fie foarte, foarte excitată. Trebuie să începeţi uşor şi să adoptaţi poziţii potrivite. Femeia deasupra este o poziţie-cheie, pentru că îi permite ei să deţină controlul asupra adâncimii penetrării. ”Le recomand femeilor care fac sex cu un bărbat cu penisul prea mare să încerce şi varianta inversată a poziţiei femeia deasupra, cu spatele la partener”, afirmă aceasta, conform publicaţiei „Thrillist”.
 

Are penisul prea mic

Pentru bărbaţii cu penisul prea mic, există o mulţime de soluţii de „adaptare”, inclusiv proteze pentru penis (n.r. se poartă pe deasupra penisului, pentru a-l face să „crească” în mărime şi grosime). Ca poziţie sexuală, ”foarfeca” este una din cele recomandate pentru că este o poziţie care vă poate ajuta pe amândoi să ajungeţi la orgasm. De asemenea, folosirea dopurilor anale poate fi benefică pentru ambii parteneri. Mai ales dacă optaţi pentru unul cu vibraţii.
 

Are vaginul prea strâmt

Dacă este dificil să faceţi sex sau să finalizaţi o partidă din cauza vaginului mult prea strâmt al partenerei, puteţi folosi un truc simplu. Femeia se unge pe abdomen cu lubrifiant, stă pe spate, şi îi prinde penisul cu palma, ca într-un sandviş, între mână şi abdomen. Pentru reuşita acestui truc, poziţia misionarului este cea mai potrivită, permiţând şi îmbrăţişările şi săruturile din timpul acţiunii foarte asemănătoare, de altfel, cu sexul cu penetrare. De asemenea, pentru ca femeia să se excite corespunzător înainte de penetrare şi pentru a se relaxa, poate încerca să folosească un vibrator.
 

Nu are vaginul ferm

Exerciţiile Kegel sunt o metodă sănătoasă şi simplă de a-ţi întări muşchii pelvieni. Sexologii recomandă mai ales exerciţiile Kegel făcute pe toaletă, în timp ce urinezi, dar le poţi face oriunde, oricând. În acest caz, puteţi încerca sexul în ”poziţia linguriţei”, care presupune să staţi întinşi pe o parte, iar el să te penetreze din spate. De ajutor sunt şi bilele vaginale folosite în timpul sexului.
 

Nu vă potriviţi din cauza înălţimii

Uneori, fie că el are picioarele prea scurte, fie că ea le are prea lungi, unele poziţii nu sunt uşor de realizat. Cum de obicei poziţia doggy style este cea care ridică probleme, folosirea mai multor perne sub genunchi este o soluţie foarte bună pentru a aborda inclusiv acestă poziţie.
 
citeste totul despre: