Untold 2017: Un nou val de artişti - misteriosul Marshmello şi Alan Walker, pentru prima dată în România VIDEO

Untold 2017: Un nou val de artişti - misteriosul Marshmello şi Alan Walker, pentru prima dată în România VIDEO

Marshmello apare la toate show-urile cu o mască sub formă de bezea FOTO Guliver/Getty Images

Organizatorii festivalului Untold 2017, care se va desfăşura în perioada 3-6 august în Cluj-Napoca, au anunţat numele a zece artişti dance care vor urca pe scena celei de-a treia ediţii a evenimentului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru prima dată în România, Alan Walker şi Marshmello urcă pe Untold Arena îmrepună cu Dillon Francis, Don Diablo, Redfoo, Tujamo, Lost Frequencies, Dannic, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn.

Cei  zece artişti sunt unii dintre cei mai buni DJ ai muzicii dance din lume şi completează line-up-ul anunţat deja: Armin van Buuren, Afrojack, Axwell &Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix şi Steve Aoki, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire, Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) şi Sigma(DJ Set). 

De asemenea, la Untold 2017 vor cânta live Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson.

Marshmello este un DJ misterios care, la toate show-urile, apare pe scenă cu o mască sub formă de bezea pe faţă, iar identitatea lui a rămas până acum necunoscută. Jurnaliştii internaţionali au concluzionat de multe ori că Marshmello ar putea fi de fapt Martin Garrix, Jauz sau Diplo. Însă cea mai plauzibilă idee e aceea că artistul este de fapt un DJ american pe nume Chris Comstock, alias Dotcom. În ciuda anonimatului, DJ-ul a devenit cunoscut în 2015, când a lansat primul său single, „Alone“. A avut numeroase colaborări cu Skrillex şi Tiesto.

Alan Walker este un alt artist misterios care apare pe scenă cu o mască neagră pe faţă, însă de această dată, identitatea lui nu este chiar atât de ascunsă. DJ-ul are 20 de ani, este originar din Norvegia şi are deja la activ mai multe hituri cu sute de milioane de vizualizări pe YouTube, printre acestea numărându-se „Faded“ şi „Never Forget You“, în colaborare cu Zara Larsson.

Dillon Francis este un DJ şi producător american în vârstă de 30 de ani, atât de cunoscut pentru colaborarea sa cu DJ Snake pentru melodia „Get Low“, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Fast and Furious 7“.

Redfoo înseamnă şi Stefan Kendal Gordy, component al trupei LMFAO. Artistul este un DJ, producător şi rapper american în vârstă de 42 de ani, cunoscut fanilor pentru melodiile „Party Rock Anthem“ şi „I’m Sexy and I Know It“. A avut colaborări cu The Black Eyed Peas şi David Guetta.

Don Diablo urcă pentru prima dată în această vară pe Untold Arena, iar Tujamo, Lost Frequencies şi Dannic se reîntâlnesc cu fanii din România.

Sunnery James & Ryan Marciano şi Sander van Doorn vin şi ei pentru prima dată la Untold şi se află printre cei mai doriţi DJ de fanii festivalului.   

 

 

Ultimele abonamente la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe mai pot fi achiziţionate de pe site-ul untold.com doar până la sfârşitul lunii martie. Sunt disponibile şi bilete de o zi dar şi abonamente VIP, iar după această perioadă abonamentele vor fi disponibile la preţul final de 550 de lei plus taxe.

citeste totul despre: