Când şi unde va fi înmormântat George Michael şi cine va moşteni averea starului

Când şi unde va fi înmormântat George Michael şi cine va moşteni averea starului

Medicii legişti au dezvăluit cauza morţii cântăreţului britanic George Michael, spulberând toate speculaţiile privind dependenţa de heroină FOTO AP

Starul pop George Michael, care a fost găsit mort în reşedinţa sa din Oxfordshire, anul trecut, în ziua de Crăciun, nu a fost înmormântat până acum deoarece erau necesare mai multe teste pentru stabilirea cauzei morţii. Recent, un apropiat al familiei a dezvăluit data şi locul înmormântării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cântăreţul George Michael va fi înmormântat alături de mama sa, Lesley, care a murit în urmă cu 20 de ani, la cimitirul Highgate din nordul Londrei, şi deşi nu se cunoaşte cu exactitate data cermoniei, este posibil ca artistul să fie înmormântat în jurul datei de 26 martie.
 
Un apropiat al familiei lui George Michael a declarat pentru Daily Mirror: „Lesley era lumea lui George, aşa că e potrivit ca cei doi să stea unul lângă celălalt“.
 
Deşi nu au fost dezvăluite detalii cu privire la ceremonie, se crede că George va fi înmormântat în apropierea zilei de 26 martie, când se sărbătoreşte Ziua Mamei.Apropiatul familiei a explicat: „Pentru George, Ziua Mamei era mereu importantă. O iubea atât de mult încât mergea să petrecă timp şi să vorbească cu ea în cimitir. Cimitirul a ocupat un loc special în inima lui.“
 
Funeraliile cântăreţului George Michael au fost amânate după ce autorităţile britanice au luat decizia de a nu preda familiei trupul artistului înainte de finalizarea testele toxicologice prin care se va stabili cu exactitatea cauza morţii.George Michael a murit pe 25 decembrie în reşedinţa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire, în sud-estul Marii Britanii, iar, potrivit declaraţiei managerului său, cauza decesului a fost insuficienţa cardiacă.
 
Pe de altă parte, presa britanică scrie că superstarul se lupta cu dependenţa de heroină şi că a fost dus la Urgenţe în 2016 pentru tratament, după o aparentă supradoză. Totuşi, avocaţii cântăreţului au negat vehement aceste zvonuri, în timp ce poliţia a deschis o anchetă precizând că circumstanţele morţii sunt neaşteptate, dar nu suspicioase.  Ipoteza că drogurile ar fi jucat un rol important în moartea prematură a artistului a fost întărită şi de către un prieten din copilărie al acestuia, care a declarat pentru BBC că Michael ar fi luat o supradoză accidentală de droguri amestecată cu antidepresive şi alcool. 
 
După mai bine de două luni, medicii legişti au dezvăluit cauza morţii cântăreţului britanic George Michael, spulberând toate speculaţiile care s-au făcut în această perioadă. George Michael a murit din cauze naturale, suferind de cardiomiopatie cu miocardită şi steatoză, a anunţat Darren Salter, medicul legist din Oxfordshire, citat de „The Independent“. 
 
Expertul a precizat că ancheta morţii starului a fost finalizată, dar şi că nu vor mai fi făcute publice alte detalii: „Nu vor mai fi furnizate alte detalii despre moartea artistului, iar membrii familiei solicită presei şi fanilor să le respecte dreptul la intimitate.“
 
Potrivit British Heart Foundation, cardiomiopatia este o boală care afectează muşchiul inimii, făcându-l elastic şi subţire, ceea ce înseamnă că este în imposibilitatea de a mai pompa eficient sânge în organism. 
 
Cauza oficială a morţii lui George Michael spulberă numeroasele speculaţii apărute în ultimele două luni potrivit cărora artistul ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri, zvonuri întărite şi de un bun prieten al starului care a dezvăluit că acesta consuma droguri, alcool şi lua medicamente antidepresive.
 

Cine va moşteni averea starului 

Potrivit presei străine, George Michael i-a lăsat moştenire surorii sale Melanie Panayiotou o casă situată în nordul Londrei, în valoare de aproximativ 10 milioane de lire sterline. Se pare că artistul era foarte apropiat de sora sa Melanie, cu doi ani mai mare, de profesie coafeză, care s-a mutat deja în proprietatea fratelui său.
 
„George a fost foarte apropiat de întreaga familie, dar avea o legătură specială cu Melanie, care i-a fost alături în momentele sale de glorie“, a declarat o sursă pentru The Sun. O parte din averea cântăreţului, estimată la o valoare de 105 milioane de lire sterline, va ajunge şi la cealaltă soră, Yioda, în vârstă de 57 de ani.
 
 
 
citeste totul despre: