Tim O’Brien a condus Apps & Platform Group al Microsoft în ultimii 10 ani şi este responsabil cu promovarea aplicaţiilor şi tehnologiilor Microsoft, incluzând Windows, Windows Phone şi Windows Azure. El joacă un rol important în cadrul companiei, urmărind dezvoltarea relaţiilor cu comunităţile tehnice pentru creşterea numărului de oameni care dezvoltă aplicaţii pe platformele Microsoft, dar şi a înţelegerii strategiei tehnice a companiei.

Având o experienţă de peste 25 de ani în industria IT, Tim a lucrat în industrii variate precum inginerie, marketing şi consultanţă, atât în startup-uri cât şi în companii Fortune 500. Luni, 17 februarie, el îşi va împărtăşi experienţa, va răspunde la întrebări şi va discuta cu membrii comunităţii tech bucureştene în cadrul unui eveniment special organizat de TechHub Bucharest.

Programul evenimentului este:

            15:30 – 16:00                        Sosirea participanţilor

            16:00 – 16:30                        Discuţie cu Tim O’Brien

            16:30 – 17:00                        Sesiune Q&A

            17:00 – 17:30                        Networking & bere

Dacă vrei să explorezi oportunităţile pe care ţi le pot aduce noile tehnologii şi să afli cum te pot ajuta acestea pentru a-ţi dezvolta propriul startup, nu rata evenimentul de luni! Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online

Despre TechHub Bucharest

TechHub Bucharest este primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv specialiştilor în tehnologie, fie aceştia antreprenorilor, programatori, designeri sau angajaţi ai companiilor de orice mărime care îşi doresc să lucreze dintr-un mediu creativ şi dinamic. Centrul comunităţii tech din Bucureşti, TechHub Bucharest dispune de un spaţiu împărţit între birouri permanente pentru membrii rezidenţi, locuri pentru co-working, săli de întâlnire şi un spaţiu de evenimente, unde au loc săptămânal întâlniri centrate pe subiecte de tehnologie şi antreprenoriat. Pe lângă spaţiul de lucru, membrii TechHub Bucharest beneficiază de acces la reţeaua globală TechHub şi la evenimentele organizate de comunitatea online.