Cel mai ieftin telefon cu cameră foto duală şi senzor de citire a amprentei costă mai puţin de 600 de lei

Cel mai ieftin telefon cu cameră foto duală şi senzor de citire a amprentei costă mai puţin de 600 de lei

Foto: CNet

Atunci când vorbim despre lansările de telefoane din 2017, gândul ne fuge rapid la iPhone 8 sau la Samsung Galaxy Note 8.

Ştiri pe aceeaşi temă

Telefoanele low-cost nu atrag atât de multe priviri şi nu reprezintă subiecte de discuţie des întâlnite. ZTE vrea să schimbe acest stereotip.

ZTE este un producător chinezeasc din Shenzen, coleg de oraş cu fratele lui mai mare şi mult mai cunoscut, Huawei. Compania este recunoscută pentru terminalele foarte ieftine pe care le produce şi pentru multitudinea de funcţii de care acestea dispun.

Terminalul ZTE Blade ZMax are un ecran măricel , de 6 inci, şi va fi lansat pe 28 august. Preţul acestuia va fi de aproximativ 500 de lei. Pentru aceşti bani vei primi la schimb o cameră foto duală, de 16 megapixeli, un senzor de citire a amprentei, în scopul deblocării telefonului, şi o baterie destul de mare, de 4.080 de miliamperi.

E lesne de înţeles că performanţele lui ZTE Blade ZMax nu se apropie de cele ale telefoanelor premium sau chiar mid-range, însă pentru preţul extrem de mic merită, mai ales dacă bugetul tău este unul mai redus.

citeste totul despre: