Divizia de jocuri a Microsoft, Xbox, lansează o versiune beta a serviciului său de jocuri în sistem cloud, pentru PC-urile cu Windows 10 şi Apple

Divizia de jocuri a Microsoft, Xbox, lansează o versiune beta a serviciului său de jocuri în sistem cloud, pentru PC-urile cu Windows 10 şi Apple

Foto News.ro

Divizia de jocuri a Microsoft, Xbox, lansează marţi o versiune beta a serviciului său de jocuri în sistem cloud, pentru PC-urile cu Windows 10 şi dispozitivele iPhone şi iPad ale Apple, transmite Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciul va permite utilizatorilor să joace peste 100 de titluri ale Xbox Game Pass prin intermediul browserelor Edge (Microsoft), Chrome (Google) sau Safari (Apple), pe dispozitivele lor, în loc să folosească o consolă de jocuri video, facilitând accesul la jocuri indiferent de locaţie şi dispozitiv.

Versiune beta va fi disponibilă numai pentru anumiţi membri ai Xbox Game Pass Ultimate, care vor primi invitaţii, a scris luni Catherine Gluckstein, şefa serviciului cloud al Xbox, într-o postare pe blog.

În septembrie anul trecut, Microsoft a lansat serviciul de jocuri în sistem cloud al Xbox, la un preţ de 1 dolari pentru prima luna a utilizatorilor noi, pentru a atrage jucătorii cu promisiunea mobilităţii, în condiţiile intensificării concurenţei cu Sony.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările