Specialiştii au decis: toamna aduce iPhone mai mare, iPad care se face laptop şi noi gadgeturi de la Apple

Specialiştii au decis: toamna aduce iPhone mai mare, iPad care se face laptop şi noi gadgeturi de la Apple

Concepte de iPhone

Analiştii au început să vorbească despre viitorul iPhone 6 şi viitorul Apple. Previziunile lor nu sunt departe de cele zvonite până acum şi rămâne întrebarea - câtă energie inovatoare mai are firma americană?

Brian Blair şi Andy Hargreaves de la Wedge Partners, respectiv Pacific Crest au trimis o notă de cercetare privind viitorul Apple în privinţa produselor pe care le vor lansa.

1. iPhone 6 cu ecran mai mare - analiştii se aşteaptă la un iPhone de 4,8 inci în toamna aceasta pentru a diversifica gama.

2. iPad convertibil şi un nou MacBook Air - “credem că Apple a testat ecrane de 12 inci pe care le va prezenta la WWDC’

3. iTV - Apple va lansa la un moment dat un televizor 4K, cu Apple TV şi aplicaţii ca iOS.

4. iWatch sau iBand - în ianuarie lanţul de furnizori din Asia a confirmat că Apple produce aşa ceva. Apple va lansa un dispozitiv la încheietură, cu ecran curbat, care ne urmăreşte activitatea şi ne monitorizează sănătatea.

5. O platformă de plăţi - Touch ID, amprenta de pe iPhone, va fi folosită pentru plăţi online. Amprenta va fi parte componentă a tuturor telefoanelor şi tabletelor companiei.
 

)Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările